Nοοτροπία κλειδοκρατόρων των σοβιετικών γκουλάγκ!

Αγοράστε κρέας και ελάτε να σας το ψήσουμε...

Nοοτροπία κλειδοκρατόρων των σοβιετικών γκουλάγκ!

Δημοσίευσηαπό nta-stfe » Παρ Νοέμ 15, 2013 10:58 pm

Αυτή είναι η νοοτροπία που κρύβεται πίσω από τον νέο επαχθέστατο κεφαλικό φόρο που σχεδιάζεται για όσους άτυχους Έλληνες δούλεψαν στη ζωή τους για ν΄αφήσουν κάτι στα παιδιά τους και δεν έφαγαν τα χρήματά τους στα μπουζούκια και στις πόρσε...Η υποτιθέμενη μεγάλη ακίνητη περιουσία των 300.000 ευρώ που θα διπλοφορολογηθεί,μπορεί κάλλιστα να αφορά σε ένα και μόνο διαμέρισμα 150 τετραγωνικών σε καλή περιοχή! Είναι το πολλοστό πογκρόμ του "δίκαιου" Ελληνικού κράτους κατά της μεσαίας τάξης,που αποτελεί την σπονδυλική στήλη κάθε κοινωνίας και στυλοβάτη της πολιτικής σταθερότητας,αλλά οι αναμενόμενες αντιδράσεις των θιγόμενων,που υπερβαίνουν το 1.000.000 άτομα,δεν θα αφήσουν κανέναν ανεπηρρέαστο,ούτε βεβαίως όσους ψηφίσουν αυτό το έκτρωμα στη βουλή...Κατά τα άλλα,η εξαγγελία ότι θα πάρουν λίγα από πολλούς,αποδείχθηκε άλλη μία πομφόλυγα!
nta-stfe
Ενεργός
Ενεργός
 
Δημοσιεύσεις: 254
Εγγραφή: Κυρ Απρ 13, 2008 3:50 pm

Re: Nοοτροπία κλειδοκρατόρων των σοβιετικών γκουλάγκ!

Δημοσίευσηαπό santagt » Δευτ Ιούλ 06, 2015 8:23 pm

Ευτυχως που βρισκεται και καποιος μη Ελληνας και τους τα λεει.Αλλα ποιος ακουει ? Μετα απο τοσες θυσίες του Ελληνικου λαου το χρεος δεν εχει μειωθεί .Παρολα αυτά οι Ευρωπαίοι δεν αντεχουν να μας πληρωνουν και θελουν να μας βγαλουν από την Ε.Ε.

Από το
in.gr
«Δεν πληρώνουμε συντάξεις, αλλά τόκους»

Ντ' Αλέμα: Η βοήθεια στην Ελλάδα πήγε στις γερμανικές και γαλλικές τράπεζες


Δημοσίευση: 06 Ιουλ. 2015 19:06 Τελευταία ενημέρωση: 06 Ιουλ. 2015 19:06

Διακόσια είκοσι δισεκατομμύρια ευρώ από τα 250 δισ. ευρώ της ευρωπαϊκής βοήθειας προς την Ελλάδα κατέληξαν απευθείας στις γερμανικές, γαλλικές και σε μικρότερο ποσοστό τις ιταλικές τράπεζες, δηλώνει ο κεντροαριστερός πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας Μάσιμο Ντ' Αλέμα σε συνέντευξη σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει προ ημερών στην RaiNews24 και κάνει την επομένη του δημοψηφίσματος το γύρο του Διαδικτύου στην Ιταλία.

«Δώσαμε στην Ελλάδα 250 δισ. ευρώ, αλλά όχι για τις συντάξεις των Ελλήνων, αλλά για να πληρωθούν οι τόκοι στις τράπεζες» τονίζει ο Ντ' Αλέμα εξηγώντας πως έχουμε ένα ενιαίο νόμισμα, αλλά με διαφορετικά επίπεδα ανταγωνιστικότητας και οικονομικής ισχύος.

«Από μία φτωχή χώρα όπως η Ελλάδα, τεράστια ποσά μεταφέρονται σε μία πλούσια χώρα όπως η Γερμανία μέσω της διαφοράς των επιτοκίων. Η φτωχή χώρα γίνεται όλο και φτωχώτερη, η πλούσια χώρα πλουσιότερη» δηλώνει ο Ντ' Αλέμα.



«Όταν η φτωχή χώρα δεν μπορεί πλέον να πληρώσει τα χρέη έρχονται οι ευρωπαϊκές βοήθειες. Έχουμε δώσει στην Ελλάδα 250 δισ. ευρώ, αλλά όχι για τις συντάξεις των Ελλήνων, αλλά για να πληρωθούν οι τόκοι στις γερμανικές, γαλλικές και σε μικρό ποσοστό στις ιταλικές. Διακόσια είκοσι δισ. ευρώ από τα 250 δισ. ευρώ βοήθειας πήγαν απευθείας στις γερμανικές, γαλλικές και ιταλικές τράπεζες» σημειώνει το στέλεχος της ιταλικής κεντροαριστεράς.

Και υπογραμμίζει: «Στην πραγματικότητα, όταν λέγεται ότι εμείς πληρώνουμε τις συντάξεις των Ελλήνων -όχι, εμείς πληρώνουμε τις γερμανικές τράπεζες. Αυτή είναι αλήθεια. Είναι χρήματα κάνουν έναν κύκλο, αλλά οι Έλληνες δεν οσφραίνονται ούτε την μυρωδιά του».


Newsroom ΔΟΛ
santagt
Ενεργός
Ενεργός
 
Δημοσιεύσεις: 191
Εγγραφή: Πέμ Ιαν 17, 2008 12:29 pm
Τοποθεσία: Ηρακλειο,Κρητη


Επιστροφή στο Περί ανέμων και υδάτων (Γενική συζήτηση)

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες