Σχετικά με το θέμα "Προβλήματα στο Σαντα... "

Γράψτε ότι πρόβλημα η συμβουλή έχετε για να κάνουμε καλύτερο το forum.

Σχετικά με το θέμα "Προβλήματα στο Σαντα... "

Δημοσίευσηαπό pevgen » Τετ Απρ 15, 2009 1:34 pm

Αν και δεν είμαι ιδιαίτερα ενεργός τον τελευταίο καιρό (όχι οτι πριν ήμουν περισσότερο) νιώθω υποχρέωση μου να επισημάνω κάτι που με έχει ενοχλήσει στο συγκεκριμένο τόπικ.

Χαίρομαι πάρα πολύ που έχω σάντα.
Χαίρομαι ακόμα περισσότερο που δεν έχει προβλήματα.
Δυστυχώς παρά την χαρά μου το αυτοκίνητο αν και λίγα, ΕΧΕΙ και θα ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ κάποια (λίγα ελπίζω) προβλήματα.

Είναι κρίμα να πρέπει κανείς να ανατρέξεις 22 σελίδες με πόστ για να δεις τα όποια προβλήματα. Δεν θέλω να θίξω κάποιον αλλά είναι ανούσιο κάθε λίγο και λιγάκι να λέμε ".. και σήμερα το σαντα δεν εχει προβλήματα" ή να γίνεται χαβαλές τύπου "έχει πρόβλημα το τρίτο μπουλόνι απο δεξιά".

Πιστεύω οτι η δύναμη του συγκεκριμένου τόπικ πρέπει να ειναι οι λίγες σελίδες και όχι οι πολλές. Πρέπει να είναι ένα εργαλείο για αυτούς που ψάχνουν λύσεις στα προβλήματα τους και ένας "οδηγός" για αυτούς που ενδιαφέρονται για το σάντα.

Με όλο το σεβασμό,
Παντελής
pevgen
Νέος
Νέος
 
Δημοσιεύσεις: 30
Εγγραφή: Τρί Ιαν 22, 2008 11:37 am

Κακώς Κείμενα (spam και λοιπα...)

Δημοσίευσηαπό patrinopaido » Τετ Απρ 15, 2009 3:44 pm

Το Φορουμ λειτουργει καλυτερα με τα ματια ολων μας...ή αλλιως η Δύναμη των Πολλών :) Λοιπον,προκειμενου να ειναι ολα μαζεμενα σε ενα Τοπικ τα "Κακως Κειμενα" δηλαδη οσες δημοσιυεσεις δεν εχουν και πολυ σχεση με την θεματολογια ενος Τοπικ,ειδικα για Τοπικ με Ουσια που αποτελουν εναν ας πουμε "Οδηγο" για καποιον που τον ενδιαφερει καποιο θεμα, ο,τιδηποτε επισημαινει-αντιλαμβανεται καποιος ως "παραφωνια" εφ'εξης θα μπορειτε να μάς βοηθατε να τα τσεκαρουμε και αν χρειαστει να το διορθωνουμε κιολας κανοντας μια αναφορα στο Συγκεκριμενο Τοπικ λεγοντας μας περι τινος προκειται. (0000)
Kώστας
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
patrinopaido
Site Moderator
Site Moderator
 
Δημοσιεύσεις: 2466
Εγγραφή: Τρί Μαρ 25, 2008 4:07 pm
Τοποθεσία: Πάτρα

Re: Σχετικά με το θέμα "Προβλήματα στο Σαντα... "

Δημοσίευσηαπό patrinopaido » Τετ Απρ 15, 2009 3:45 pm

pevgen έγραψε:Είναι κρίμα να πρέπει κανείς να ανατρέξεις 22 σελίδες με πόστ για να δεις τα όποια προβλήματα. Δεν θέλω να θίξω κάποιον αλλά είναι ανούσιο κάθε λίγο και λιγάκι να λέμε ".. και σήμερα το σαντα δεν εχει προβλήματα" ή να γίνεται χαβαλές τύπου "έχει πρόβλημα το τρίτο μπουλόνι απο δεξιά".
Με όλο το σεβασμό,Παντελής

Παντελη εχεις ΑΠΟΛΥΤΟ δικιο...θα διορθωθει και ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ για την επισημανση. ;)

Και επιπροσθετα,προκειμενου να ειναι ολα μαζεμενα σε ενα Τοπικ αυτα τα "Κακως Κειμενα" δηλαδη οσα δεν εχουν και πολυ σχεση με τα Τοπικ,ειδικα για Τοπικ με Ουσια που αποτελουν εναν ας πουμε "Οδηγο" για καποιον που τον ενδιαφερει καποιο θεμα, ο,τιδηποτε επισημαινετε ολοι ως "παραφωνια" εφ'εξης θα μπορειτε να μάς βοηθατε να τα διορθωνουμε κανοντας μια αναφορα στο Αναλογο Τοπικ που υπαρχει σε ολες τις Υποενοτητες πανω πανω...δηλαδη εδω viewtopic.php?f=43&t=522&start=0
Kώστας
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
patrinopaido
Site Moderator
Site Moderator
 
Δημοσιεύσεις: 2466
Εγγραφή: Τρί Μαρ 25, 2008 4:07 pm
Τοποθεσία: Πάτρα

Re: Κακώς Κείμενα (spam και λοιπα...)

Δημοσίευσηαπό patrinopaido » Τετ Απρ 15, 2009 3:51 pm

Kαι να υπενθυμισω και την δυνατοτητα ολων,κατω δεξια σε καθε δημοσιευη,κανοντας κλικ στο διακριτικο "!" εχουμε την επιλογη να αναφερθει καποια δημοσιευση για χ.ψ λογους ωστε να πεσει στην αντιληψη μας εαν εχει διαφυγει για οποιονδηποτε λογο. ;)
Kώστας
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
patrinopaido
Site Moderator
Site Moderator
 
Δημοσιεύσεις: 2466
Εγγραφή: Τρί Μαρ 25, 2008 4:07 pm
Τοποθεσία: Πάτρα


Επιστροφή στο Προβλήματα / Συμβουλές του Forum

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης