Κανόνες Λειτουργίας

Τί πρέπει να γνωρίζουν τα μέλη μας για το Santa Fe Forum

Κανόνες Λειτουργίας

Δημοσίευσηαπό Santa » Παρ Δεκ 28, 2007 11:32 pm

Οι ακόλουθοι Κανόνες Λειτουργίας θεσπίστηκαν ώστε να διασφαλίσουν την ομαλή διεξαγωγή των συζητήσεων στo forum του Santa Fe Club. Η εγγραφή και η συμμετοχή σας στο Santa Fe Club σημαίνει την πλήρη αποδοχή των Κανόνων λειτουργίας.

Γενικοί κανόνες για τα μηνύματα:

** Μην γράφετε ΚΕΦΑΛΑΙΑ, ούτε τον τίτλο του μηνύματος αλλά ούτε και το περιεχόμενό του. Όταν θέλετε να τονίσετε κάτι χρησιμοποιήστε bold χαρακτήρες. Eκτός του ότι είναι κουραστικό για αυτόν που διαβάζει το μήνυμα με τους κεφαλαίους χαρακτήρες, γενικότερα ο συγκεκριμένος τρόπος γραφής στον χώρο του Internet σημαίνει ότι "φωνάζετε", οπότε η άσκοπη και συνεχή χρήση τους είναι δυνατόν να προκαλέσει παρεξηγήσεις.

** Τα μηνύματά θα πρέπει να δημοσιεύονται σε Φόρουμ, του οποίου η θεματολογία σχετίζεται με το περιεχόμενο των μηνυμάτων. Ο τίτλος των μηνυμάτων θα πρέπει να αποτελεί μια σύντομη περιγραφή του περιεχόμενου τους, καθώς και να είναι όσο το δυνατόν πιο «κατατοπιστικός», ώστε να μην παραπλανούνται οι αναγνώστες. Αν διαπιστώσετε ότι ένα θέμα βρίσκεται σε λάθος Θ.Ενότητα, ειδοποιήστε τον Συντονιστή τις ενότητας προκειμένου να μετακινήσει το θέμα στην ορθή κατηγορία.

** Πριν ρωτήσετε κάτι ακολουθήστε τους παρακάτω απλούς κανόνες:
- Χρησιμοποιήστε το Αναζήτηση του Φόρουμ ίσως να υπάρχει αυτό που ζητάτε σε κάποιο παλιότερο μήνυμα.
- Μην απαιτείτε, αλλά ζητήστε ευγενικά αυτό που θέλετε με όσο τον δυνατό πιο σαφή τρόπο.

Αποστολή μηνύματος :


α) Ελέγξτε το μήνυμα σας, αφού το ανεβάσετε για λάθη που τυχόν αλλοιώνουν το νόημα του . Μην κάνετε συμπληρωματικά μηνύματα για να αλλάξετε κάποια λεπτομέρεια μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την επιλογή Επεξεργασία για να διορθώσετε τα μήνυμαs σας.

β) Όταν απαντάμε σε ένα μήνυμα δεν είναι ανάγκη να κάνουμε παράθεση σε ολόκληρο το προηγούμενο μήνυμα, παρά μόνο το οποίο μας ενδιαφέρει.

γ) Σε περίπτωση που αντιγράφετε κάποιο κείμενο ή απόσπασμα κειμένου από άλλη ιστοσελίδα, καλό είναι να αναφέρετε και την προέλευση του κειμένου στο τέλος του.

δ)ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΓΓΕΛΙΩΝ η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ και γενικά η χρησιμοποίηση του forum ΓΙΑ ΠΩΛΗΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ – Εξαιρεση γίνεται ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΙΔΙΩΤΕΣ που θέλουν να πουλήσουν μεμονωμένα (οχι σε ποσότητα) προϊόντα σχετικά με το αυτοκίνητο Santa Fe στην ενότητα των Μικρών Αγγελιών και είναι ενεργά μέλη (πάνω απο 50 Posts).
Επεξηγήσεις:

* Η διαφήμιση απαγορεύεται είτε γίνεται έμεσα είτε γίνεται άμεσα. Άμεση διαφήμιση θεωρείται η προβολή προϊόντων η υπηρεσιών από τον ίδιο τον πωλητή.
Έμμεση διαφήμιση θεωρείται η κατ’ επανάληψη σύσταση / προβολή συγκεκριμένων επαγγελματιών του χώρου από κάποιον χρήστη .

Συμπεριφορά απέναντι στα υπόλοιπα μέλη :

α) Απαγορεύεται η αποστολή μηνυμάτων που περιέχουν προσβλητικό περιεχόμενο, θίγοντας και προκαλώντας τους υπόλοιπους χρήστες.Σε αυτή
την περίπτωση να ενημερώσετε το διαχειριστή.

β) Απαγορεύεται να βρίζουμε ή να χρησιμοποιούμε λέξεις και φράσεις που προσβάλουν τα άλλα μέλη.

Υπογραφή :

*** Κάθε χρήστης μπορεί προαιρετικά να προσθέτει την υπογραφή του σε κάθε μήνυμα, που δημοσιεύει στο forum. Οι υπογραφές δεν θα πρέπει να ξεπερνούν τους 255 χαρακτήρες και μπορούν να περιέχουν links προς την προσωπική σας σελίδα. Απαγορεύονται τα links σε εμπορικές σελίδες, εκτός και αν υπάρχει η σύμφωνη γνώμη των διαχειριστών.

Πνευματικά δικαιώματα :
Σελίδες χωρίς copyright ή με παράνομο υλικό θα διαγράφονται.

Μην βάζετε για όνομα μέλους κατά την εγγραφή στο φόρουμ όνομα ιστοσελίδας θα διαγράφεται χωρίς προειδοποίηση.


Διαβάζοντας τα ποιο πάνω αποδέχεσθε τους κανόνες του Santa Fe Club.
Άβαταρ μέλους
Santa
Site Administrator
Site Administrator
 
Δημοσιεύσεις: 1267
Εγγραφή: Τετ Δεκ 19, 2007 10:57 pm
Τοποθεσία: Αγ. Παρασκευή

Επιστροφή στο Κανόνες του Forum

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης